Virtus
zaštita

O NAMA

Virtus zaštita nudi usluge koje se mogu prilagoditi Vašim specifičnim potrebama. Naši sigurnosni savjetnici izvršit će procjenu kontrole rizika u svim slučajevima, analizirati rizike za pojedince, poduzeća i imovine.

Na temelju naših preporuka, možete odabrati razinu zaštite i razinu sigurnosti koju želite, bez obzira trebate li to u Hrvatskoj ili bilo gdje u svijetu. Mogući scenariji između ostalog obuhvaćaju zaštitu protiv nasilja, otmice i svaku moguću potencijalnu opasnost koja bi bila štetna za Vaše zdravlje i sigurnost. Naši operativci vrlo su iskusni u segmentu VIP sigurnosti, izvršne zaštite i drugih oblika bliske zaštite. Profesionalni pristup Virtus zaštite uvijek je svjestan javnog profila naših klijenata bez obzira na prostor i vrijeme.

Više od tjelohranitelja, naši profesionalci naporno će raditi iza scene kako bi se osiguralo glatko funkcioniranje svakodnevnog života ili javnih događanja, tako da je utjecaj osiguranja na Vaš život minimalan, kao što i želite da bude.

Naši operativci dolaze iz oružanih snaga, policije i civilnog podrijetla, a odabrani su zbog svoje inteligencije, vještine, iskustva i sposobnosti rada na terenu. Mogu se uklopiti u svoju okolicu tajno i diskretno ili biti otvoreni, predstavljajući sebe kao zastrašujuću prepreku - ovisno o Vašim zahtjevima. Naši klijenti tijekom cijelog perioda potrebne zaštite u rukama su istog time koji im ostaje vjeran do kraja izvršenja povjerenog zadatka.

REFERENTNA LISTA

Veleposlanstvo države Izrael
SGZ Stanograd d.o.o.
Trgovački centar Kalegro
Izraelska ambasada
Hoteli Pag
GIP Pionir
Stanograd
Trgovački centar Crveni kit
Poslovna zgrada Svetice
TLM Šibenik
Utrka ubrzanja - Street race
Maraton lađa
Rujanfest
Prijatelji životinja

Koncerti:
Jelena Rozga
Thompson
Magazin
Jole
Dražen Zečić
Klapa Intrade
Klapa Rišpet
Ivan Zak
Severina

Trgovački centar Relja
Solaris d.d.
Pakoštane d.d.
Hostin d.o.o.
dio INA d.d.
Sonus art d.o.o.
Lula d.o.o.
Moneo d.o.o.
Globus igre d.o.o.
Javna ustanova NMZ Zadar
Azaica Rotterdam
Mitsui O.K.S.Lines
Alba Brodarstvo d.o.o.
Marina Preko d.o.o/Jupiter fond
Prva sportska kladionica d.o.o.