USLUGEkoje profesionalno obavljamo

Zaštitari
Obučeni i licencirani zaštitari u skladu sa zakonom RH izabrani od odjela ljudskih potencijala uz prethodnu provjeru vještina i sposobnosti svakog kandidata ponaosob. Ovisno o potrebama klijenta za uslugama tjelesne zaštite nudimo zaštitara/čuvara recepcijske usluge, te redarske usluge za osiguranje klubova ili javnih skupova. U slučaju dodatnih zahtjeva od strane klijenta osigurat ćemo djelatnike s poznavanjem stranih jezika, posjedovanje svih vrsta diploma te borilačkih vještina.

Svi naši zaštitari redovito obavljaju provjere psihičkih i tjelesnih sposobnosti i vatrenog naoružanja.

Pratnja novca
Sigurnost prijevoza novca zahtjeva visoku razinu stručnosti i povjerenja. Naš tim za pratnju novca izabran je isključivo od zaštitara koji su se dokazali u području obavljanja svih vrsta zaštitarskih poslova te s tim zadobili naše povjerenje.

Svi naši zaštitari u skladu sa zakonom opremljeni su vatrenim oružjem, zaštitnim prslucima, komunikacijskim sustavom, detektorom metala, te oklopnim vozilima sa GPS satelitskim sustavom praćenja.

Tjelohranitelj
Najzahtjevnije područje tjelesne zaštite je pratnja i osiguranje osoba. Naši tjelohranitelji prolaze zahtjevnu selekciju te na taj način izdvajamo djelatnike s najkvalitetnijim sposobnostima za obavljanje poslova tjelohranitelja. Izuzetna tjelesna sprema, poznavanje zakonskih propisa te rukovanje vatrenim oružjem je samo dio onog što naši tjelohranitelji moraju usavršiti kako bi uopće bili izabrani za te zahtjevne poslove.

Procjena rizika
Naši djelatnici su osposobljeni za Vaše potrebe izraditi procjenu ugroženosti objekta ili osobe koju štite, te iznijeti prijedlog optimalnog načina zaštite uz preporuke za tehničku specifikaciju i opremu koju je eventualno potrebno instalirati kako bi osiguranje bilo što učinkovitije i kvalitetnije.

Zaštita objekata
Zaštita objekata u različitim vremenskim periodima, danju ili noću od 0-24h uz povremene obilaske naših patrolnih jedinica koje dodatno osiguravaju sigurnost Vaših prostora na temelju vanjskog obilaska objekta, a posebno su učinkovite tijekom noćnih sati.

Intervencija
Interventne jedinice pružaju usluge na izvanredne situacije i incidente koji se događaju na područjima interesa naših klijenata te na štićenim objektima. Interventne ekipe naše tvrtke omogućuju intervencije od 0-24 u najkraćem mogućem roku.

Zakoni i propisi